Valitse sivu

Maanantaina 20.3. vietetään kansainvälistä onnellisuuden päivää. Onnellisuuden päivänä julkaistavan The World Happiness Reportin mukaan Suomi on jälleen, jo kuudetta kertaa peräkkäin, maailman onnellisin maa. Menestyksessä on kuitenkin säröjä, sillä raporttia on kritisoitu esimerkiksi lasten unohtamisesta. Olisiko Suomi maailman onnellisin maa, jos alle 15-vuotiaat olisivat mukana raportissa?

Miehet ry avaa kansainvälisen onnellisuuden päivän ja 5-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi kirjoituskilpailun, jonka teemana on ”Utopioita poikien tulevaisuudesta”. Millainen on tulevaisuuden maailma, jossa pojat saavat elää mahdollisimman onnellista elämää? Mitä sellaisessa maailmassa pitäisi olla? Mitä pitäisi tapahtua, jotta sinne päästään? Kirjoita meille utopiasi!

Kilpailu on käynnissä 20.3.-30.4.2023. Voittajat julkistetaan kansainvälisenä poikien päivänä 16.5.2023, jolloin julkaisemme blogissamme ja somekanavissamme kilpailun parhaita tekstejä. Palkintojakin on luvassa: kolme parasta tekstiä palkitaan 50, 30 ja 20 euron lahjakorteilla kirjakauppaan sekä kunniakirjoilla. Lisäksi voidaan myöntää kunniamainintoja. Voittajat valitsee puolueeton raati.

Näin osallistut kilpailuun:

  • Kirjoita enintään 10 000 merkin (välilyönnit lasketaan mukaan) pituinen teksti. Tekstilaji, tyyli ja näkökulma ovat vapaat: voit kirjoittaa esimerkiksi esseen, novellin, pakinan, sadun tai vaikka räppilyriikkaa! Syrjivää ja loukkaavaa kieltä sisältävät tekstit kuitenkin hylätään automaattisesti. Muistathan myös otsikoida tekstisi!
  • Voit kirjoittaa tekstisi suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.
  • Keksi itsellesi nimimerkki, josta sinua ei voida tunnistaa: raatimme arvioi tekstit tietämättä niiden kirjoittajan henkilöllisyyttä.
  • Lähetä tekstisi tällä lomakkeella sunnuntaihin 30.4. klo 23.59 mennessä. Nimeä tiedosto muotoon ”Utopia_Nimimerkkisi”. Älä kirjoita tiedostoon oikeaa nimeäsi tai yhteystietojasi.
  • Voit osallistua kilpailuun korkeintaan yhdellä (1) tekstillä. Jos lähetät useamman tekstin, ottaa raati arvioitavaksi sen, jonka olet lähettänyt ensimmäisenä.
  • Kilpailu on avoin kaikille ikään, sukupuoleen ja muihin taustatekijöihin katsomatta. Sinun ei tarvitse olla Miehet ry:n jäsen osallistuaksesi kilpailuun. Miehet ry:n hallituksen jäsenet, voittajat valitsevan raadin jäsenet tai heidän perheenjäsenensä eivät kuitenkaan saa osallistua kilpailuun.
  • Lisäkysymyksiä voit esittää meille sähköpostilla: miehetry@gmail.com. 

Onnea kilpailuun!